Pensionistët lejohen të dalin ditën e shtunë

- Advertisement -

Kryemininstri Rama ka njoftuar se ditën e nesërme ashtu si fundjavën e kaluar, pensionistët do të lejohet të dalin.

Në një video-konferencë me kryetarët e Bashkive, Rama tha se nesër është dita e pensionistëve në të gjithë Shqipërinë pasi vetëm ata do të lejohen të dalin deri në orën 11:00.

”Duhet të influenconi jo vizita nëpër shtëpia. Prindërit më vete duhet t’i ruajnë dhe t’i ndohmojnë, t’i cojnë ushqime te dera, dhe jo t’i përqafojnë, sado jo njerëzore të jetë kjo është mënyra më e mira. Pensionistë në makina në asnjë mënyrë. Pensionistëve do u lehtësohen, nesër është dita e tyre në gjithë Shqipërinë”, tha Rama. /Opinion.al

- Advertisement -
- Advertisment -

Most Popular

test3105

test3105test

test3105

test3105test

test wergh

test3434

Recent Comments

close