Është gjetur trupi i pa jetë i lojtarit Emiliano Sala.

Operacioni i kërkimeve për gjetjen e aeroplanit me të cilin udhëtonte Emiliano Sala ka hyrë në fazat e fundit.

Fillimisht u gjend avioni i rënë, ndërsa së fundi raportohet se është gjendur trupi i futbollistit dhe i pilotit në rrënojat e aeroplanit.

Sakaq, publikohet edhe një fotografi e rrënojave të avionit “Piper Malibu”.