Dasma më e madhe në vend

Në ditën e të dashuruarve TEG dhe Ami Event çelën aktivitetin që tanimë është kthyer në traditë.

Në dekorin e veçantë dhe altarin martesor dhjetra çifte kurorëzuan martesën në prani të personazheve publikë që ata kanë zgjedhur vetë.

Ceremonitë e celebrimit i nisi kryebashkiaku Erion Veliaj. Edhe për të dashuruarit që nuk janë pjesë e ceremonive TEG ofron shumëllojshmëri zgjedhjesh. Ceremonitë do të vijojnë nga datat 15 dhe 16 shkurt.

Të shtunën dhe të dielën do të vijojnë këto ceremoni

 

/Ora News.tv/