Home Shëndetësia Brataj, flet mbi gjendjen e tij : Kollaj nuk është për asnjë këtë e dimë, por dhe mbyllur për një periudhë të gjatë nuk e mba dot shoqerine

Brataj, flet mbi gjendjen e tij : Kollaj nuk është për asnjë këtë e dimë, por dhe mbyllur për një periudhë të gjatë nuk e mba dot shoqerine

0
Brataj, flet mbi gjendjen e tij : Kollaj nuk është për asnjë këtë e dimë, por dhe mbyllur për një periudhë të gjatë nuk e mba dot shoqerine

Drejtori i Urgj,encës Kombëtare Skënder Brataj u shpreh skeptik për lehtësimin e masave shtrënguese ndikuar nga përhapja e Koronavirusit në vendin tonë.

Përmes një lidhje skype për emisionin “Vizioni i Pasdites” në Vizion Plus, Brataj u shpreh se lehtësimi i masave është thi, kë me dy presa dhe se shëndeti është gjëja parësore që duhet të mendojmë në këto momente.

“Sot u zbutën masat, por kjo është një thi. kë me dy presa. Nuk mbahet për shumë gjatë shoqëria e mbyllur, sepse shfaqen edhe prob. leme të tjera. Nëse shpërthen një valë infe. ktimesh është më shumë se sa një punë apo faktorë të tjerë. Një jetë njeriu nuk kthehet më.

Kollaj nuk është për asnjë, as për punëtorin, as për biznesin, as për shkollat. Pasojat rregullohen dhe riparohen, ndërsa shëndeti jo”, u shpreh Brataj.

Pas disa ditësh izo.limi, drejtori i Urgj.encës Kombëtare u shpreh se gjendja e tij është në përmirësim dhe është në pritje të tamponit të dytë, me shpresën se do të rezultojë negative.

“Jam mirë nga ana shëndetësore. Nuk kam ndonjë prob. lem në këtë moment, vetëm gjëra të vogla që nuk kanë rëndësi. Jam duke marrë kohën që duhet ta bëjmë të gjithë, si personel ose jo mjekësor. Gjendja ime është e mirë. Pacientët më të këq. inj janë mjekët.

Jemi mësuar t’i bëjmë vetë të gjitha. Jam këshilluar me specialistët. Mendoj se jam drejt negativizimit. Jam i detyruar të qëndroj edhe pas negativizimit në karantinë si të gjithë. Jam në pritje të bëj testin e dytë ende nuk e kam bërë, por këtë javë do ta përfundoj besoj, do t’iu luteshim te na ndihmonit te mirmbajme faqen vetem duke shtypur(mbi foton ose mbi videon) qe ndodhet me poshte . Faleminderit per mirkuptimin SHQIPE.