Home Lajme Morina: Diktaturë në kohën e Demokracisë

Morina: Diktaturë në kohën e Demokracisë

0
Morina: Diktaturë në kohën e Demokracisë

 

Redaktori dhe publicisti, Qëndrim Morina, ka reaguar ndaj masave të reja nga ministri i shëndetësisë, Arben Vitia, për ndalimin e qarkullimit të lëvizjes për 24 orë dhe mundësinë e daljes për 90 minuta, përmes orarëve me numrat e parafundit të letërnjoftimit.

Ai ka thënë se është vendim i nxituar dhe se pa një vetëdije qytetare, çdo masë është e kotë.

Gjithashtu ai ka shtuar se kjo është një diktaturë në kohën e demokracisë.

Ky është statusi i plotë:

Përkundër qëllimit të mirë të Ministrisë së Shëndetësisë për këtë kufizim të lëvizjes, prapëseprapë është një vendim i nxituar.

Që nuk ka vetëdije qytetare, edhe këto masa do të jenë të kota. (diktaturë në kohën e demokracisë). #VirusiKorona