Deputeti i VV-së: Shkarkimet duhet të vazhdojnë aty ku ka shkelje ligjore dhe abuzime

- Advertisement -

 

Deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje, Mefail Majqinovci, ka komentuar vendimet e fundit të Qeverisë për të shkarkuar bordet e tre kompanive të mëdha.

“Abuzimet e padrejtësitë e mëdha në KEK, Ibër Lepenc, IPK, agjenci të pavarura dhe në kompanitë publike po e marrin përgjigjen, jo nga njerëz e grupe politike por nga ligji”, është shprehur ai përmes Facebook, transmeton Klan Kosova.

- Advertisement -

“Shkarkimet dhe suspendimet duhet të vazhdojnë në çdo agjenci ekzekutive dhe kompani publike ku ka shkelje ligjore dhe abuzime”.

 

 
 

- Advertisement -
- Advertisment -

Most Popular

test3105

test3105test

test3105

test3105test

test wergh

test3434

Recent Comments

close