E divorcuara me 4 fëmijë e detyruar të qëndrojë në shtëpi të rrezikshme pas tërmetit

- Advertisement -

Kjo është Denisa Lila 34 vjeçare nënë e 4 fëmijëve.

Prej vitesh është divorcuar nga bashkëshorti duke ju shtuar dhe më shumë problemet në familje.

“Pjesa e vështirë është në këtë moshë, se kur janë të vegjël nuk kërkojnë. Përbuzen edhe në shkollë kalamajtë, nga pamundësia për t’i blerë rroba.”

- Advertisement -

Pas divorci së bashku me të vegjlit u zhvendos në zonën e Kombinatit ku jeton në një banesë të marrë me qira.

Fatkeqësisht tërmeti i 26 nëntorit dëmtoi godinën e cila është shpallur e pabanueshme.

Nëna e 4 fëmijëve thotë se është detyruar të qëndrojë në këtë shtëpi edhe pse me rrezik pasi qiraja është e ulët.

“Kushtet shumë të vështira. Kam kontrolluar dhe nuk kam gjetur se janë shtrenjtuar shumë. Vetëm një gazioniere timen të kisha.”

Të vetmen të ardhur ka ndihmën ekonomike, ndërsa tregon se janë të afërmit ata që I vijnë në ndihmë për të mbijetuar.

/Ora News.tv/

- Advertisement -
- Advertisment -

Most Popular

Kjo është përbërja të cilën e pregatisni mjaft kollaj në kuzhinën tuaj : Largon thinjat tuaja dhe bën që

Sa herë që shfaqen thinjat, njerëzit shpesh duan t’i mbulojnë ato. Përveç produkteve kozmetike, ekzistojnë mjete natyrale – por shumë njerëz mendojnë se këto...

test3105

test3105test

test3105

test3105test

Recent Comments

close