Fasoneritë në krizë, punonjësit e fabrikës së këpucëve në Durrës kërkojnë pagën e luftës

- Advertisement -

Një grup punonjësish të një fasonerie të prodhimit të këpucëve në periferi të Durrësit protestuan sot për mosmarrjen e pagës së luftës.

Ata thonë se pronarët e formës u kanë thënë të kërkojnë të drejtat e tyre por një ditë pasi janë paraqitur të Tatimet ata e kanë gjetur te mbyllur ndërmarrjen e prodhimit të këpucëve.

Ndërmarrja ka 86 punonjës dhe asnjë prej tyre nuk e ka përfituar pagën e luftës.

- Advertisement -

Punonjësit ndihen nën presion pasi thotë se janë kërcënuar indirekt me pushim nga puna për protestën.

Ata ankohen se gjendja e tyre ekonomike është rënduar së tepërmi dhe përballë kësaj situate ndihen të braktisur si nga punëdhënësi ashtu edhe nga shteti.

Punonjësit thonë se jo vetëm nuk po plotësojnë dot nevojat për ushqim, por nga ana tjetër një pjesë rrezikojnë të mbeten në rrugë pasi nuk lajnë dot qiratë e banesave.

/Ora News.tv/

- Advertisement -
- Advertisment -

Most Popular

test3105

test3105test

test3105

test3105test

test wergh

test3434

Recent Comments

close