Ja çfarë ndodhë natën e parë të Ramazanit

- Advertisement -

Ja çfarë ndodhë natën e parë të Ramazanit – Ja cka ndodh pas akshamit.

Pejgamberi salallahu alejhi ue selem ka thënë: “Kur të jetë nata e parë e Ramazanit burgosen shejtanët dhe xhinët, mbyllen dyert e zjarrit dhe nuk hapet asnjëra prej tyre dhe hapen dyert e Xhenetit dhe nuk mbyllet asnjëra prej tyre dhe thërret një thirrës:

“O kërkues i së mirës, përgatitu!

- Advertisement -

O kërkues i së keqes, ndalohu prej saj, sepse me të vërtet, Allahu shpëton nga zjarri; e kjo në çdo natë të këtij muaji.”


- Advertisement -
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

close