Kryeministri Rama : Ja plani për të gjithë punonjesit sezonal të cilët duan të punojnë jashtë vendit

- Advertisement -

Në një komunikim për qytetarët, kryeministri Rama njoftoi se sipas një bisede me kryeministrin grek, punonjësit sezonalë shqiptarë në Greqi nuk do të pengohen.

Ata mund të shkojnë në shtetin fqinj për të punuar duke nisur nga mesi i muajt maj. Gjithashtu nga pala greke, punonjësit sezonalë që mbetën matanë kufirit për shkak të situatës me covid, nuk janë trajtuar si shkelës dokumentacioni.

“Dakordësuam të shohim me vëmendje problemin e lëvizjes së punonjësve sezonalë më tej nga Shqipëria në Greqi sipas kandelarit të fazës dytë, që ti çelet rrugë përfshirjes së tyre rreth mesit të muajit maj në çeljen e sezonit.

- Advertisement -

Shkëmbimi në këtë aspekt dhe veçanërisht për Greqinë, për vetë ndërlidhjen e madhe që kemi nga niveli lëvizjes mes nesh është domosdoshmëri”, u shpreh kryeministri në videomesazhin e tij, do t’iu luteshim te na ndihmonit te mirmbajme faqen vetem duke shtypur(mbi foton ose mbi videon) qe ndodhet me poshte . Faleminderit per mirkuptimin SHQIPE.

- Advertisement -
- Advertisment -

Most Popular

Kjo është përbërja të cilën e pregatisni mjaft kollaj në kuzhinën tuaj : Largon thinjat tuaja dhe bën që

Sa herë që shfaqen thinjat, njerëzit shpesh duan t’i mbulojnë ato. Përveç produkteve kozmetike, ekzistojnë mjete natyrale – por shumë njerëz mendojnë se këto...

test3105

test3105test

Recent Comments

close