Kurti tregon se kush janë ushtrues detyre të kryeshefave të rinj në KEK, Telekom të Kosovës dhe Infrakos

- Advertisement -

Kryeministri në detyrë, Albin Kurti, ka bërë të ditur se Luigj Ymeri, Burbuqe Hana dhe Xhevat Ramosaj janë ushtures detyre kryeshefa të rinj në KEK, Telekom të Kosovës dhe Infrakos.

“Bordet e përkohshme përkatëse shkarkuan z. Nijazi Thaçi, z. Bedri Istrefi dhe z. Agron Thaçi”.

“Do të vazhdojmë ta ndalim gjakderdhjen financiare drejt mirëqeverisjes ekonomike”.

- Advertisement -

“Kemi premtuar rimëkëmbjen e ndërmarrjeve publike dhe ky është vetëm hapi i parë”, ka shkruar Kurti në rrjetin social Facebook.

- Advertisement -
- Advertisment -

Most Popular

test3105

test3105test

test3105

test3105test

test wergh

test3434

Recent Comments

close