Një ndërtesë në Rahovec përfshihet nga zjarri (VIDEO)

- Advertisement -

Një objekt është përfshirë nga zjarri në qytetin e Rahovecit.

Saktësisht objekti ndodhet në rrugën “Sylejman Vokshi”. Banorët kanë thënë për Klan Kosova se kanë arrit që të dalin nga kati i dytë pa u lënduar.

Ata besojnë se shkaktar i shpërthimit të zjarrit është rryma.

- Advertisement -

Në vendin e ngjarjes ka dalë edhe kryetari i Komunës së Rahovecit, Smajl Latifi, si dhe policia me zjarrfikësit që janë duke u munduar të shuajnë flakët.

Asistencë e zjarrfikësve është ofruar edhe nga Prizreni dhe Gjakova.

- Advertisement -
- Advertisment -

Most Popular

test3105

test3105test

test3105

test3105test

test wergh

test3434

Recent Comments

close