Partia Fjala uron muajin e bekuar të Ramazanit

- Advertisement -

 

Hyrjen në muajin e shenjtë të Ramazanit po e uron edhe partia Fjala.

Me anë të një komunikate dërguar mediave, kjo parti mes tjerash uron që ky muaj të na shërbejë të gjithëve në ushtrimin e ndjenjës së solidaritetit me njëri tjetrin.

- Advertisement -

“Me respektin, dashurinë dhe kënaqësinë e veçantë, ju urojmë Muajin e Bekuar të Ramazanit të gjithë qytetarëve të besimit islam të Kosovës”.

“Urojmë dhe lutemi që në këtë muaj ZOTI i Lartësuar të na forcojë dhe bashkojë, ngase vetëm të bashkuar mund të përballojmë sfida dhe vështirësi të ndryshme”.

“Shpresojmë qe ky muaj të na shërbej të gjithë qytetarëve të Kosovës, në ushtrimin e ndjenjës së solidaritetit me njëri tjetrin, të jemi sa më human me ata që kanë nevojë dhe të rrugëtojmë të gjithë së bashku drejt sukseseve të reja për një shtet ku sundon drejtësia dhe harmonia”.

“Po ashtu në këtë muaj të Bekuar lusim ZOTIN e Madhëruar të i bekoi të gjithë dëshmorët, familjet e tyre si dhe gjithë ata që dhanë më të shtrenjtën për lirinë dhe pavarësinë e Kosovës”, thuhet në komunikatën e kësaj partie.

 

- Advertisement -
- Advertisment -

Most Popular

test wergh

test3434

Test12345

123456

test

test

test

testing

Recent Comments

close