Politikanët e Kosovës që agjërojnë muajin e Ramazanit

- Advertisement -

Muaji i shenjtë i Ramazanit për myslimanët ka nisur sot.

Ndonëse shumë prej tyre e kanë uruar fillimin e muajit të Ramazanit, pak nga politikanët e Kosovës e agjërojnë.

Por i rregullt me agjërim tash e disa vite është Ministri i Jashtëm, Behxhet Pacolli e disa deputetë e politikanë të tjerë.

- Advertisement -

Në zgjedhjet e fundit, Kuvendi ka pasur dy deputete me mbulesë, të cilat janë praktikuese të fesë islame dhe kjo nënkutpton se respektojnë edhe muajin e ramazanit, fajala është për deputetet Labinotë Demi Murtezi dhe Besa Ismaili-Ahmeti.

Edhe deputetët si Ganimete Musliu, Memli Krasniqi, Duda Balje janë agjëruese të rregullt, po ashtu këtë muaj e kanë agjëruar më herët edhe Albulena Haxhiu, Emilija Rexhepi, Luljeta Veselaj, por nuk dihet se a do ta agjërojnë këtë vit.

Edhe nënkryetari i Prishtinës, Selim Pacolli njihet si person mjaft i përkushtuar në fe dhe që pritet të jetë agjerushëm gjatë këtij muaji. Agjërues i rregullt i Ramazanit tash e disa vite është edhe kryetari i Hanit të Elezit, Rufki Suma.

Mund të ketë edhe politikanë të tjerë që agjerojnë por që këtë nuk e bëjnë fort publike.

- Advertisement -
- Advertisment -

Most Popular

test wergh

test3434

Test12345

123456

test

test

test

testing

Recent Comments

close