Thirrjet e Zoom po ndërpriten nga sulmuesit që transmetojnë imazhe të abuzimit të fëmijëve

- Advertisement -

Sulmet ‘Zoombombing’ i shohin të huajt të shpërthejnë në video thirrje grupore dhe shfaqin shpesh imazhe dhe video shqetësuese.

Raportet janë vetëm shembulli i fundit i fenomenit të “Zoombombing”, ku të huajt shpërthejnë në thirrje dhe tregojnë shpesh imazhe dhe video shqetësuese.

Agjencia Kombëtare e Krimit (NCA) tani ka konfirmuar se po heton raportet dhe po ndjek me raste të tjera të sulmeve të tilla.

- Advertisement -

BBC raportoi se disa përdorues të aplikacionit Zoom video thirrje kishin përjetuar kohët e fundit incidente ku takimi i tyre ishte ndërprerë nga pamjet e abuzimit.

Zoombombing është emri që u jepet incidenteve kur një i huaj arrin në një takim të paftuar dhe shfaq një material fyes.

Zoomi ka qenë subjekt i shqetësimeve të sigurisë për disa nga karakteristikat e tij, duke përfshirë edhe më parë që nuk kërkojnë fjalëkalim për të hyrë në një takim si parazgjedhje.

- Advertisement -
- Advertisment -

Most Popular

Kjo është përbërja të cilën e pregatisni mjaft kollaj në kuzhinën tuaj : Largon thinjat tuaja dhe bën që

Sa herë që shfaqen thinjat, njerëzit shpesh duan t’i mbulojnë ato. Përveç produkteve kozmetike, ekzistojnë mjete natyrale – por shumë njerëz mendojnë se këto...

test3105

test3105test

test3105

test3105test

Recent Comments

close