Twitter rrit numrin e përdoruesve, por me më pak të hyra nga reklamat

- Advertisement -

Sot, rrjeti social Twitter raportoi të hyra më të larta të tremujorit të parë (808 milionë dollarë) dhe një humbje më të vogël nga sa kishin pritur analistët, si pasojë e pandemisë së koronavirusit.

Aksionet e saj ranë, ndërsa investitorët po frikësohen për rënie të re të mundshme në tremujorin e dytë të vitit, raporton Reuters.

Rrjeti i madh social me bazë në san Francisko tha se përdoruesit e saj ditor që mund të shikojnë reklama u rritën me 24% në 166 milionë, rreth 2 milionë më shumë sesa vlerësimet fillestare, pasi njerëzit shikonin në Twitter për informacione në lidhje me virusin.

- Advertisement -

Aksionet në Twitter, të cilat fillimisht u rritën 11% pas raportit të pasqyrave të saj financiare, pësuan rënie me 4.8%.

Kompania tha që rënia e saj në mars ishte veçanërisht e theksuar në Shtetet e Bashkuara, tregu i saj më i madh për nga të ardhurat.

- Advertisement -
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

close