Samsung lanson Galaxy S20 Ultra 5G në opsionin Cloud White

- Advertisement -

Samsung është duke e lansuar një model dhe ngjyrë të re të Galaxy S20 Ultra 5G, në opsionin Cloud White dhe ky variant i ri i telefonit premium nga Samsung është lansuar tashmë në Kinë.

Pajisja vjen me 12GB of RAM dhe 256GB tanimë është në dispozicion në tregun kinez për një çmim prej $1,415 dollarëve, sipas kursit actual të këmbimit me valutën kineze.

Kur pajisja e re e Samsung është lansuar në muajin shkurt, e njëjta erdhi në opsionet e ngjyrave të njohura si Cosmic Black dhe Cosmic Gray, ndërsa tani ka edhe variant të tretë të ngjyrës për telefonin e famshëm.

- Advertisement -
- Advertisment -

Most Popular

test wergh

test3434

Test12345

123456

test

test

test

testing

Recent Comments

close