Home Kuriozitete Cila është zanafilla e karantinës?

Cila është zanafilla e karantinës?

0
Cila është zanafilla e karantinës?

Përhapja globale e një koronavirusi me origjinë nga Kina, ka bërë që shumë udhëheqës botërorë të zbatojnë një traditë të lashtë për të kontrolluar sëmundjen: karantinën.

Por, sa e efektshme është ajo dhe ku e ka zanafillën?