Friday, February 22, 2019

No posts to display

Të rastësishme

Kthesë e papritur në bisedimet mes Arsenal dhe Barcelona për Suarez

Arsenal dhe Barcelona janë futur në negociata qysh nga fillimi i afatit kalimtar dimëror.Palët janë duke diskutuar për një transferim të mundshëm të Denis...

HOT NEWS